Despre companie


Compania Klaussenburg Recycling GmbH a fost înființată în 2012 și a intrat pe piața serviciilor integrate de colectare deșeuri cu dorința de a propune clienților săi o abordare nouă, proaspătă, serioasă, ce oferă servicii calitative de colectare și valorificare deșeuri reciclabile.

Cu un puternic know-how ȋn această industrie, pregǎtire profesionalǎ specifică și unele dintre cele mai moderne echipamente de colectare și procesare deșeuri, am devenit recunoscuţi pe piaţa localǎ ca un operator de referinţǎ ce oferă servicii de calitate, pe care te poți baza.

7974.9t

Carton colectat anual


7001.9t

Hârtie colectată anual


1063.6t

Plastic colectat anual


1051.2t

Lemn colectat anual


305.12t

Metal colectat anualProgresul companiei


Ȋn luna Aprilie 2017 am ȋnceput să punem bazele unor servicii anexe, devenind în scurt timp un operator complet, ce oferă servicii integrate de colectare și valorificare deșeuri reciclabile, colectare și elimnare deșeuri din plastic nereciclabil, colectare și eliminare sau valorificare, în funcție de caz, a deșeurilor menajere, din construcții, biodegradabile și nu în ultimul rând servicii de colectare și distrugere documente confidențiale.


Misiune


Ne-am propus să dovedim întreaga eficiență a serviciilor de colectare și valorificare și să probăm faptul că există opțiuni care optimizează resursele companiilor, minimalizează costurile cât și cantitățile de deșeuri generate, valorificându-le corespunzător pe cele reciclabile.

Valori


 
Suntem o echipă dedicată total activității noastre, astfel, venim în întâmpinarea cliențiilor cu soluții inovatoare, ce au ca rol simplificarea, eficientizarea și optimizarea sistemelor de colectare și valorificare deșeuri.
 

Valori

Eficiență

Nu există lucruri neimportante, există lucruri care produc efecte sigure dacă sunt aplicate corect și concret.

Respect

Nu există clienți mari sau clienți mici, pentru noi toți sunt importanți și îi considerăm partenerii noștri.

Inovare continuă

Suntem o echipă dedicată total activității noastre, astfel, venim în întâmpinarea cliențiilor cu soluții inovatoare, ce au ca rol simplificarea, eficientizarea și optimizarea sistemelor de colectare și valorificare deșeuri.

Managementul companiei


Grație unui management bine implementat și a perfecționării continue a personalului auxiliar din producție, ne-am adaptat constant cerințelor pieții și mai ales nevoilor partenerilor noștri. Având ca princial obiectiv lărgirea sferei noastre de operare în domeniul deșeurilor reciclabile, suntem în permanență cu un pas înaintea nevoilor pieței și a tendințelor acesteia, axându-ne în mod deosebit pe furnizarea de servicii integrate de gestionare a deșeurilor specifice marilor operatori economici, care reprezintă în esență și cei mai mari generatori de deșeuri reciclabile din România și nu numai.

Întregul proces tehnologic este desăvârșit prin furnizarea materialelor către reciclatorii finali, atât din țară cât și din străînătate, acest aspect fiind în permanență monitorizat în vederea încheierii ciclului de reciclabilitate, care reprezintă in esență principala misiune a activității noastre.

Flota noastră


Klaussenburg Recycling dispune de o flotă modernă, echipată corespunzător, conform normelor legislative în vigoare pentru activitățile de colectare, transport și depozitare a deșeurilor.

Pentru a asigura un flux de lucru eficient, dispunem de o flotă de camioane moderne, capabile să înlocuiască rapid echipamentele de colectare ori de câte ori aveți nevoie.

În funcție de nevoile societății dumneavoastră, Klaussenburg Recycling vă poate pune la dispoziție diferite echipamente de colectare pentru depozitarea deșeurilor conform normelor europene, păstrând astfel aspectul îngrijit al mediului dumneavoastră de lucru.

Partenerii noștri

  • logo parteneri